Komediatähti Bruno alastomana lehden kannessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Borat ja Ali G -hahmoista tunnettu koomikko Sacha Baron nähdään pian valkokankailla Bruno-hahmonsa omassa elokuvassa. Bruno on aiheuttanut viime aikoina monia kohuotsikoita, ja nyt hän poseeraa vuorostaan GQ-lehden kannessa.

Täysin alastomana lehden kansikuvassa poseeraava Bruno parodioi samalla Jennifer Anistonin taannoista nakukuvaa, joka nähtiin aiemmin samaisen lehden kannessa. Lehden artikkelissa verrataan Boratia ja Brunoa toisiinsa.

Äskettäin Bruno nähtiin esiintymässä MTV Movie Awards -gaalassa, jossa hänet laskettiin puolialastomana vaijereiden varassa ”vahingossa” hiphop-tähti Eminemin päälle.

Eminem poistui nopeasti paikalta suuttuneena, mutta myöhemmin vahvistui, että koko välikohtaus oli suunniteltu ja harjoiteltu tarkkaan etukäteen. Tämän tempauksen lisäksi Bruno poseerasi äskettäin myös supermalli Alessandra Ambrosion kanssa lehtikuvissa.

Elokuvan alkuperäinen nimi on – tai ainakin alunperin oli – Bruno: Delicious Journeys Through America For The Purpose of Making Heterosexual Males Visibly Uncomfortable In The Presence Of A Gay Foreigner In A Mesh T-Shirt. Elokuvan ensi-ilta on Suomessa 10. heinäkuuta.