Paris Hiltonia vakoiltiin hotellissa Dubaissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton on parhaillaan Dubaissa markkinoimassa ja kuvaamassa My New BFF -realitysarjaansa. Kaupungin nähtävyyksiin innokkaasti tutustunut superjulkkis on saanut reissullaan myös paljon palstamillimetrejä paikallisista lehdistä.

Ilmeisesti joku lehti olisi halunnut saada hieman suurempiakin kohuotsikoita, sillä Paris Hiltonin käyttämästä hotellihuoneeseensa on löytynyt piilotetty nauhurin, joka tallensi ääntä ja kuvaa hotellihuoneesta. Nauhuri lähetti tallentamansa materiaalin langattomasti suoraan vastaanottimeen, jota ei kuitenkaan kyetty paikallistamaan, Daily Express uutisoi.

Kovinkaan suurta vahinkoa ei vielä päässyt syntymään, sillä Hiltonin turvamiehet löysivät nauhurin hieman ennen Hiltonin saapumista paikalle. Julkkistähden väitetään olevan kauhuissaan tapauksesta, mutta hän ei ole itse kommentoinut asiaa lainkaan blogissaan, jota hän päivittää lukuisia kertoja päivässä.