Black Eyed Peas -manageri vankilaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkisbloggaaja Perez Hiltonia sunnuntaina nyrkiniskuilla Kanadassa ojentanut The Black Eyed Peas -yhtyeen manageri Polo Molina on joutumassa mahdollisesti kiven sisään pahoinpitelyn takia.

Molina saa teostaan kovan rangaistuksen mikäli hänet todetaan syylliseksi, koska hän suorittaa parhaillaan ehdonalaista vankeustuomiota rattijuopumuksesta, TMZ uutisoi. Much Music Awards -gaalan jatkoilla Torontossa sattuneella välikohtauksela voi siten olla odottamattoman suuret seuraukset.

Molina jäi kiinni rattijuopumuksesta Kaliforniassa vuonna 2006 ja hänet tuomittiin elokuussa 2007 kolmen vuoden ehdolliseen vankeuteen. Nyt hän on rikkonut ehdonalaistaan, mistä voi seurata puolen vuoden ehdoton vankeustuomio kiven sisässä.

Eilen Perez Hilton haastoi managerin oikeuteen pahoinpitelystä. Maanantaina manageri ilmoittautui vapaaehtoisesti Toronton poliisille sen jälkeen kun viranomaiset ilmoittivat, ettei Black Eyed Peas -yhtyettä päästetä maasta ellei manageri löydy. Yhtyeellä oli kiire Lontooseen keikalle.