Timo Tolkki vuodattaa huonoa menestystä blogissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Menestyksekkään Stratovarius-yhtyeen riveissä aiemmin vaikuttanut Timo Tolkki oli äskettäin otsikoissa jättivelkojensa takia, sillä hänen Goldenworks -yhtiönsä velat olivat Taloussanomien mukaan 56.211 euroa. Nyt Tolkki on vuodattanut tuntojaan blogissaan.

Revolution Renaissance -yhtyeen riveissä nykyisin toimiva kitaristi kertoo olleensa viime aikoina kiireinen muiden artistien musiikkia miksatessaan ja tehdessään uutta musiikkia yhtiönsä uudelle kotimaiselle artistille. Hänen oman yhtyeensä menestys ei ole ottanut tuulta alleen.

– Meillä ei ole tällä hetkellä lainkaan varmistettuja keikkoja, eikä meillä ole oikeastaan tällä hetkellä edes levytyssopimusta. Joka tapauksessa teemme parhaillaan uutta verkkosivustoa ja sen pitäisi aueta lähiaikoina, Timo Tolkki valittelee.

Yhtye on joutunut sulkemaan myös keskustelufooruminsa. Timo Tolkki kertoo lisäksi viimeistelevänsä parhaillaan kirjaansa. Syyskuussa julkaistava Intermission – Entr’acte -niminen elämäkerta käsittelee vuosia 1975 – 2009 ja se julkaistaan Tolkin mukaan suomeksi, englanniksi, portugaliksi ja espanjaksi.

Blogikirjoituksesta kertoi ensimmäisenä Suosikki. Taannoin Tolkki oli otsikoissa, kun hän myönsi lavastaneensa viiden vuoden takaisen puukotuksensa.

– Tuo puukotusstuntti olisi voinut jäädä tekemättä. Se maksoi niin paljon, enkä puhu nyt rahasta. Siinä vaiheessa oli kuitenkin isot rahat kyseessä ja lanttu sekaisin yhdellä jos toisellakin kaverilla. Sanotaan nyt, että vastuu pitää ottaa, mutta kaikki ei aina ole niin simppeliä kuin miltä näyttää, Timo Tolkki kommentoi tapausta Inferno-lehdelle.