Michael Jacksonia ei ole vieläkään haudattu!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jacksonin ruumiin kohtaloa on yritetty selvittää siitä saakka, kun hänen arkkunsa saatiin salakuljetettua pois Los Angelesin Staples Centerissä järjestetystä muistotilaisuudesta. Nyt arkun olinpaikka on ilmeisesti selvitetty.

Tuoreimpien tietojen mukaan Michael Jackson odottaisi edelleen hautaamista, vaikka hänen kuolemastaan on kulunut jo yli kaksi viikkoa. New York Post -lehden mukaan Jacksonin arkkua säilytetään parhaillaan Forest Lawn -hautausmaalla sijaitsevassa Motown-moguli Berry Gordyn mausoleumissa. Aivan mausoleumin vieressä lepäävät Sandra Leen, Bette Davisin, Liberacen ja Freddy Prinzen jäännökset.

Perheen lähipiiriä haastatelleen lehden mukaan poptähteä ei ole saatu vieläkään haudattua, koska perhe riitelee parhaillaan siitä miten Popin Kuninkaan maallisista jäännöksistä saataisiin paras mahdollinen tuotto. Suunnitelmissa on huhujen mukaan normaalin hautauksen sijaan ruumiin kuljettaminen Neverland Ranchin alueelle ja tilan muuttaminen Elviksen Graceland-tyyliseksi fanien pyhiinvaelluskohteeksi.