”Michael Jackson oli erittäin normaali ihminen!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

High School Musical -elokuvista teinitähtenä tunnetuksi tullut Vanessa Hudgens on kommentoinut televisiohaastattelussa äskettäin edesmennyttä poptähti Michael Jacksonia.

Parhaillaan irtiottoa kiltin tytön Disney-rooleistaan tekevä neitokainen tapasi Popin Kuninkaan Las Vegasissa. Vanessa Hudgens kertoi Entertainment Tonight -kanavan haastattelussa tavanneensa samalla myös Jacksonin kolme lasta.

– Olimme esiintymässä Las Vegasissa ja hän tuli backstagelle lastensa kanssa. Hän tervehti meitä ja oli erittäin normaali ja mukava ihminen. En olisi voinut olla enempää innoissani saadessani tavata hänet. Myöhemmin olin ystävieni kanssa ravintolassa kun hän soitti minulle. Mitä oikein voit sanoa puhelimessa Michael Jacksonille? Olin ihan että ”Kuis pyyhkii?” Se oli niin epätodellista, Vanessa kertoi.