BB-Mariannan hurja paluumatka alkoi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme viime päivinä kertoneet kuinka Big Brother -ohjelmasta tuttu Marianna Zaikova, eli BB-Marianna, on edistynyt hurjassa tempauksessaan ajaa polkypyörällä Suomen ympäri. Viime viikolla hän pääsi reissun puoleenväliin Sodankylään.

Sodankylään päästessään Mariannalla oli takanaan per’ti 1.376 kilometriä polkemista. Parin päivän tauon jälkeen hän on jälleen tien päällä ja pyöräilee parhaillaan kohti etelää. Sodankylän jälkeen ensimmäinen etappi oli 113 kilometrin päässä sijiatseva Kemijärvi.

Siellä Marianna epäili vilustuneensa, joten hän vietti yön leirintäalueen lämpimässä mökissä ja mukavassa sängyssä. Sen jälkeen matka jatkui eilen kohti uusia seikkailuja kahdensadan kilometrin päiväetapin merkeissä.

– Ulkona paistaa aurinko ja jatkan kohta matkaani. En mielellään pyöräile aurinkoisessa kelissä, koska se uuvuttaa, mutta nyt jotenki tekee mieli ollakin säteiden hellimänä polkiessa. Saas nähä miten jaksan, päätä särkee vielä hitusen ja matkaa on edessä 200 km. Tsekkaan nyt viel reittini ja sitten lähden, Marianna kirjoitti eilen.