BB-Marianna polkenut jo 1.376 kilometriä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme viime viikolla kuinka Big Brother -ohjelmasta tuttu Marianna Zaikova, eli BB-Marianna, lähti kesän kunniaksi hurjalle pyörämatkalle. Hänen tarkoituksenaan on kulkea polkupyörällä ympäri Suomen, ja nyt puolimatka on jo saavutettu.

Perjantaina BB-Marianna kirjoitti blogissaan päässeensä viimein Sodankylään, joka toimii hänen reissunsa puolimatkan krouvina. Tuolloin takana oli uskomattomat 1.376 kilometriä. Etapille pääsy oli luonnollisesti myös Mariannan mieleen.

– Pakkoa sanoa, että on vaikeata kuvitella että kukaan iloitsisi Sodankylän keskustaan saapumisesta yhtä paljon kuin minä. Kello näytti 5:45 kun ajoin nukkuvan kylän läpi. Ilo valloitti mielen. En edes kyllä jaksanut uskoa että olin perillä. Mutta näin tässä pääsi käymään, Marianna kirjoitti urakkansa puoliväliin päästessään.

Hän esitteli blogissaan muiden valokuvien lisäksi myös kulkupelinsä, ja kuvasta selviää myös millaisella varustuksella liikkeelle on lähdetty. Katso kuva tästä. Lisäksi Marianna on matkan varrella kertonut blogissaan muistojaan muiden muassa lapsuudestaan kuvien kera. Mariannan blogi löytyy tästä.