Paula Abdulin ero oli kuin lottovoitto Victoria Beckhamille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girl -yhtyeen riveistä tunnetuksi 90-luvulla tullut, mutta sittemmin julkisuudessa lähinnä vain David Beckhamin vaimona keikistellyt Victoria Beckham on viimein saamassa jotain omaakin aikaiseksi Yhdysvaltojen julkkismaailmassa.

Hollywoodissa hyvin menestyneen yhtyetoverinsa Melanie ”Mel B” Brownin jalanjälkiä epätoivoisesti seuranneen Victorian useat yritykset nousta A-sarjan julkkikseksi ovat kariutuneet, ja perhe suunnitteli äskettäin jo muuttoa takaisin Eurooppaan. Nyt Paula Abdulin yllättävä ero American Idol -tuomaristosta on kuitenkin viimein tuonut Posh Spicelle hänen kovasti odottamansa tilaisuuden.

Yhdysvalloista kantautuneiden tietojen mukaan Victoria on nyt Simon Cowellin kutsusta kiinnitetty Abdulin tilalle erittäin suositun realitysarjan tuomaristoon, mutta aluksi vain yhden jakson ajaksi. Asiasta kertoneen Daily Mail -lehden mukaan Beckham kuittaa vierailusta noin 200.000 dollaria. Sitäkin tärkeämpää on kuitenkin merkittävän televisioesiintymisen tuoma julkisuus. Ohjelmalla on keskimäärin 26 miljoonaa katsojaa.