Teinitähti etsii roudaria huutokaupasta – eniten maksanut saa paikan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuisesti suurta suosiota nauttiva näyttelijä-laulaja Miley Cyrus on ottanut osaa erikoiseen hyväntekeväisyyteen. Hän nimittäin tarjoaa töitä eniten maksaneelle. Huutokaupattavana on roudarin paikka seuraavan kiertueen mukana.

Yleensä roudarit saavat palkkaa työstään, mutta tällä kertaa mukaan haluava joutuu maksamaan paikasta idolinsa karavaanissa. Kaupattavana oleva pesti kestää tosin vain yhden päivän, joten sen kestää hieman heiveröisempikin fani. Luvassa on luonnollisesti myös backstage-passi sekä tapaaminen Mileyn kanssa. Tällä hetkellä suurin tarjous on 6.600 dollaria.

Huutokauppasivusto eBayn järjestämän tempauksen tuotto ohjataan Mileyn isoisän muistoksi perustetulle Pappy Cyrus Family Foundationille, joka on keskittynyt perheiden tukemiseen. Roudarin pestin saanut voi itse päättää minkä päivän hän haluaa viettää mukana Portlandista 14. syyskuuta käynnistyvällä kiertueella. Turnee sisältää yhteensä 45 keikkapäivää.

Kiertuepaikan lisäksi Miley huutokauppaa samalla myös muiden muassa vaatteitaan sekä kuviaan, julisteitaan ja elokuviaan nimikirjoituksilla varustettuina. Myynnissä on myös LaROK-merkkinen takki, jota Miley piti yllään Us Magazinen kansikuvassa vuonna 2008. Tällä hetkellä takin hinta on 500 dollaria.