Bollywood-kaunottarella paljastava iltapuku – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Quentin Tarantinon ohjaaman Kunniattomat paskiaiset -elokuvan ensi-iltaa juhlittiin toissapäivänä näyttävästi Hollywoodissa. Supertähtien kansoittamalla punaisella matolla nähtiin monia mielenkiintoisia asuja ja ihmisiä.

Yksi tapahtuman erikoisimmista iltapuvuista nähtiin Intian Hollywoodin, eli Bollywoodin, tähden yllä. Intiassa supersuosittu näyttelijätär Mallika Sherawat oli nimittäin sonnustautunut asuun, josta yli puolet oli läpinäkyvää harsoa. Asu oli samalla myös ehkäpä illan paljastavin. Katso kuvat tästä.

Asu oli paikallisesta vaatekaupasta hankittu ja Black Label Collection -mallistoon kuuluva halpis-asu, eikä siis Bollywood-kaunottarelle varta vasten suunniteltu kokonaisuus. Kyseessä oli tosin ensimmäinen kerta, kun asu nähtiin julkisuudessa, sillä se tulee myyntiin vasta syksyllä.