Erikoinen mainoskampanja – tuhat kirjaa jaetaan ilmaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

WSOY ja Suomalainen kirjakauppa järjestävät ennennäkemättömän valtakunnallisen tempauksen, jossa voittajille jaetaan palkintoina tuhat kirjaa. Kekseliäisyyttä ja nopeutta vaativa kilpailu käynnistyy viikolla 35.

Varsinainen kirjajahti alkaa lauantaina 29. elokuuta 2009. Kirjapalkintoihin oikeuttavat kooditarrat on kätketty ympäri Suomea ja tarrojen piilopaikkavihjeet julkaistaan osoitteessa www.tuhatkirjaa.fi.

Yhdestä palkinnosta riittää viidelle, ja kirjoja saa toki kaupastakin. Palkintoihin voi tutustua etukäteen osoitteessa www.tuhatkirjaa.fi ja livenä Suomalaisen kirjakaupan myymälöissä. Jaossa on on muun muassa Suzanne Collinsin Nälkäpeli, Henning Mankellin Tulen salaisuus ja Stephenie Meyerin Houkutus. Palkinnot noudetaan Suomalaisesta kirjakaupasta.