BB-Ragnar tehohoidossa sairaalassa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa ensimmäistä kokonaista päiväänsä parhaillaan viettävä BB-Ragnar, eli BB-Raksu, on julkaissut paljon valokuviaan IRC-Galleria -sivustolla. Yhdessä kuvassa hän makaa letkuissa sairaalassa.

RaXerius-nimimerkkiä käyttävä 19-vuotias helsinkiläinen vaikuttaa kuvan perusteella olevan todella huonossa kunnossa. Kaksi vuotta sitten julkaisun kuvan kuvatekstissä hän toteaa ”Pari vuotta sitte, kun punkki puree voi käydä huonosti.” Sairaalareissu ajoittuu siten vuoteen 2005. Katso kuva tästä.

Kuvaa kommentoineet ovat tiedustelleet Ragnarilta kuvan taustoja, mutta hän ei ole vastannut kyselyihin. Kyseessä voi olla joko Borrelioosi tai Puutiaisaivotulehdus, eli Kumlingen tauti. Molemmat ovat hoitamattomina vaarallisia. Reumaliiton mukaan jälkimmäisessä taudissa potilaat sairastuvat kuumetautiin, johon liittyy usein päänsärkyä ja niskajäykkyyttä. Tautiin voi liittyä myös pahoinvointia, tajunnanhäiriöitä, koristuksia ja halvauksia.

Staran BB-uutisia voit seurata:» Viihdeuutisina» RSS-syötteenä» Sähköpostitse