Rihanna heittää vettä uransa rajuimmassa kansikuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna on nähty keikoillaan ja lehtien sivuilla viime aikoina useaan otteeseen rajuissa kuvissa, mutta pian hän poseeraa Vogue-lehden Italian version kannessa ehkäpä uransa rajuimmassa kansikuvassa.

Kyseessä ei ole varsinainen paljastuskuva, vaan otos, jossa Rihanna nähdään heittämässä vettä sangosta kasari-ikoni Grace Jonesin tyyliä mukailevassa asussa. Katso kuva tästä. Kuva on mielenkiintoinen myös siksi, että Rihannan piti poseerata Voguen kannessa jo keväällä, mutta suunnitelma kariutui, kun neitokaisen alastonkuvat vuotivat julkisuuteen.

Rihannan kuvan on ikuistanut maineikas muotikuvaaja Steven Klein, joka on aiemmin noussut otsikoihin rohkeilla kuvillaan muiden muassa Bruce Willisin ja Madonnan keskimääräistä rajumpien kansikuvien merkeissä.