Hurja spekulaatio: BB-taloon tänään uusi asukas?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan erittäin jännittynyt tunnelma, kun Isoveli antoi hetki sitten asukkaille uuden päivätehtävän, joka tullee kestämään aina huomiseen aamuun saakka.

Kierrätysteemainen tehtävä vei asukkaiden ajatukset hetkeksi pois spekulaatioista, joita iltapäivällä annetun Arvoitus-päivätehtävän tulos ”Brasilia”, Esa A:n napapaita ja Isovelin määräämä tavaroiden pakkaaminen aiheutti.

Asukkaat olivat nimittäin vakuuttuneita, että taloon tulisi tänään uusi asukas Brasiliasta, tai vaihtoehtoisesti joku talon asukkaista lähetettäisiin Brasiliaan. Myös arvoitukseen liittyneiden omenoiden määrä, 15 kappaletta, osoitti Tertun mukaan, että taloon saadaan yksi uusi asukas.

BB-Jelena puolestaan ennusti, että Esa A passitettaisiin Brasilian Big Brotheriin. Pian hän muutti kuitenkin mieltään ja uskoi Lotan lähtevän, koska tämä vietti niin pitkän ajan päiväkirjahuoneessa. Sieltä palatessaan Lotan uskottiin tietävän tilanteesta enemmän kuin hän sai muille kertoa.