Onko tämä tosiaan Anna Abreu? Katso uuden levyn kansikuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen suosikkipoppari Anna Abreu on Idols-menestyksensä jälkeen saanut vankan jalansijan Suomen musiikkimarkkinoilla. Kahdella Emma-pystillä palkittu nuori tähti julkaisee lokakuussa uuden albuminsa.

Annan kolmas täyspitkä levy on nimeltään Just A Pretty Face? ja se päätyy kauppojen hyllyille 21. lokakuuta. Edellisellä NOW-albumillaan askeleen dancemusiikin suuntaan ottanut Anna Abreu lupaa uusia aluevaltauksia myös uudelle, tuttuun tapaan Raken tuottamalle levylle.

– Tuleva levyni sisältää tanssittavaa, rohkeaa ja universaalia pop-musiikkia, Anna kuvailee.

Uuden levyn kannessa Anna nähdään yllättävän rohkeassa asussa, ja kuvan perusteella otosta on käsitelty rankalla kädellä digitaalisesti. Katso kuva artikkelin alta. Esimakua tulevasta levystä on antanut tuore Music Everywhere -single. Abreun kahta ensimmäistä albumia on myyty yhteensä yli 140.000 kappaletta.

Anna Abreu : Just A Pretty Face?