BB: Raju riita slummissa – Lotta murtui: ”Tahdon kotiin!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon paratiisissa koettin eilen erikoislaatuinen sanaharkka, kun BB-Dana totesi, että hänen mielestään paratiisin asukkaat ovat alkaneet vaatia jo liian hyvää palvelua Big Brotherilta samaan aikaan, kun slummin asukkaat kituuttavat surkeissa olosuhteissa.

– Kusi on noussut päähän Paratiisissa. Meillä kaikilla, jopa sulla Kätsy, Dana syytti.

Danan mielestä kuitenkin kaikki paratiisilaiset ovat muuttuneet vaativammiksi. Samaan aikaan slummin asukkaat katselivat katkerina paratiisin asukkaiden ruokatarvikkeita. BB-talon karummalla puolella syntyi äänekäs ja tunteikas sanaharkka Ninon ja Lotan välille. Riita sai alkunsa, kun Nino haukkui Lottaa Sampolle.

– Lollo on mun siskon ikäinen, ja mun sisko on 240.000 kertaa fiksumpi kuin Lollo määrätyissä asioissa. Mun sisko ei ikinä käyttäytyisi mua kohtaan tolleen kuin Lollo. Se on paljon kypsempi, BB-Nino totesi.

Kommentin kuullut BB-Lotta raivostui kuitenkin kommentista ja antoi täyslaidallisen takaisin.

– Joo eiköhän tämä taas tältä kertaa riitä. Voitko painua v**tuun, mun ei tarvii kuunnella, kun kaikki on paljon fiksumpia ja parempia kuin minä, Lotta hermostui ja alkoi itkeä.

Murtunut Lotta nyyhkytti tuttuun tapaansa, eikä tällä kertaa edes muiden tyynnyttelyt juuri auttaneet. Sampon sylissä nyyhkyttänyt teinityttö sai kyyneleidensä lomasta soperrettua haluavansa kotiin. Lopulta itku lakkasi ja asukkaat suuntasivat yöpuulle.