BB-Lotta loukkaantui – leipäveitsellä käteen

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa koettiin hetki sitten uhkaava tilanne, kun keittiössä touhaillut BB-Lotta leikkasi patonkia leipäveitsellä. Yllättäen veitsi lipesi ja Lotta leikkasi sillä haavan käteensä. Kyse ei ollut mistään pienestä pintanaarmusta.

– Ou, vitsi! Sattuuks sua? Missä on laastaria? BB-Ragnar singahti paikalle.

– Sattuu! Hakekaa iso paketti, nyt sattuu! Mä en halunnut, että pöytään tulee naarmua. Mua sattuu, mä haluan lääkäriin. Nyt mä varmaan kuolen. Mulla on nyt hätä, mä haluan ison paketin laastaria. Leikkasin leipäveitsellä käteen, Lotta vaikersi.

– Voi herranjumala kun on iso haava. Iso haava, BB-Dana kauhisteli

– Sä oot vaan niin huomionkipeä, että sä haluat vaan saada empatiaa ja sympatiaa, BB-Sami vitsaili.

– Se oli tosi iso! Kätlin totesi Samille.

Ragnar sitoi haavan ympärille sideharsoa, ja tilanne rauhoittui Lotan vaikertaessa edelleen kipujensa takia.