BB-Lotta: ”Mut miks Salkkareissa keitetään sit pontikkaa?”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa eilisen illan makuuhuoneen keskusteluissa BB-Sampo ja BB-Lotta keskustelivat Facebookista ja yleensäkin siitä, etteivät he halua lukea heistä internetissä kirjoitettuja juttuja, koska niistä tulisi vain paha mieli. Sitten keskustelu kääntyi alkoholiin.

– Miten pontikka tehdään? Pontikka tehdään kiljusta kuulemma. Sami kertoi mulle. Tehdäänkö pontikkaa pontikkapannulla? Lotta oli kyselypäällä.

– Se on laitonta, BB-Justiina korosti.

– Ai pontikka? Onko? Mut miks Salkkareissa Seppo keittelee sit aina pontikkaa? Keittääks joku oikeesti vakavissaan pontikkaa? Oikeesti? Mä haluan tehdä pontikkaa, Lotta jatkoi.

Muiden naureskellessa Lotan kysymyksille he toivottivat toisilleen hyvää yötä. Lotta jäi vielä hetkeksi miettimään pontikkakeskustelua, mutta vaihtoi pian puheenaiheen sääntörikkomuksiin. Tämän jälkeen hänet kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen. Suurin ongelma oli, että hänellä oli päässään silmälasit, eikä hän näkisi ilman niitä mitään.