BB-talossa sääntörikkomusten päivä – kiljupönttö takavarikoitiin

Big Brother · Stara.fi

Uutisoimme aiemmin tänään kuinka Big Brother -asukkaat ryhtyivät eilen tekemään talossa kiljua, koska heille ei annettu alkoholijuomia. Tarkoituksena oli valmistaa omatekoista alkoholia, mutta pian uutisoinnin jälkeen Isoveli puuttui asiaan.

Kiljunteko jouduttiin lopettamaan, mutta talossa on tämän iltapäivän aikana syyllistytty lukuisiin muihinkin sääntärikkomuksiin. Keskustelunaiheet ovat sivunneet useita kertoja tuotannon asioita, ja Isoveli on joutunut ilmoittamaan toistuvasti sääntörikkomuksista.

Myös BB-Lotta syyllistyi vahingossa rikkomukseen pariinkin otteeseen. Talon sääntöjen mukaan kaikenlaisten viestien kirjoittaminen on kiellettyä, mutta Lotta kirjoitti ensin muovihelmillä ”rakkaudentunnustuksen” Sampolle. Tämän jälkeen hän alkoi kirjoittaa samoilla välineillä vielä toistakin viestiä, mutta äänentoistosta kuulunut varoitus keskeytti puuhat.

– Ensin kiljupönttö pois ja sitten tämä. Nyt tulee kyllä rankkua, BB-Minna ennusti.