BB: Sampo ja Lotta yhdessä kylvyssä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa eilen järjestetyissä USA-bileissä erityisesti Sampo ja Lotta lähentyivät toisiaan entisestään. BB-Lotta oli jo aiemmin kertonut olevansa mustasukkainen Samposta, koska tämä viihtyi niin hyvin Ninon kanssa. Nyt teinityttö sai kuitenkin nauttia miehen läheisyydestä oikein kunnolla.

Lotta ja BB-Sampo keskustelivat ensin henkeviä jäätyään kahdestaan ulkoporealtaaseen. Keskustelu kääntyi illan teemabileiden johdosta myös maantietoon, jossa Lotta loisti jälleen. Sampo kyseli neitokaiselta Yhdysvaltojen osavaltioista.

– Ai siis Havaji Havaji? Siis se Havaji, mihin kaikki aina lähtee? Ja Alaska, siis se Lappi? No haloo, emmä ees tienny, että ne on siellä Ameriikoissa. Mä luulin, et Alaska on Alaskassa, Lotta totesi Sampolle.

Tämän jälkeen ulkoammeen poreilu loppui, joten molemmat suuntasivat muutenkin kostean illan päätteeksi yhdessä vaahtokylpyyn BB-talon kylpyammeeseen. Katso kuva tästä.