Miranda on superseksikäs myös iltapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Orlando Bloomin kanssa jo pitkään seurustellut supermalli Miranda Kerr on nähty viime aikoina useampaankin otteeseen alastomana. Hänet nähtiin äskettäin nakuilemassa esimerkiksi Rolling Stone -lehden kannessa ja ottamassa aurinkoa yläosattomissa Karibialla.

Nyt näyttävä kaunotar on poseerannut valokuvaajille New Yorkin kansainvälisillä muotiviikoilla. Hän oli pukeutunut varsin yksinkertaiseen ihonmyötäiseen iltapukuun, mutta peittävästä asusta huolimatta hän oli yksi illan kuvatuimmista kaunottarista. Katso kuvat tästä.

Australialaissyntyinen 26-vuotias alusvaatemalli on nykyisin maailman yhdeksänneksi kovapalkkaisin supermalli yli 3 miljoonan dollarin vuosituloillaan. Taannoin hänen säärensä valittiin maailman parhaiksi. Kerr on poseerannut usein muiden muassa Sports Illustrated -lehden sivuilla sekä XOXO ja Victoria’s Secret -mallistojen mainoskuvissa.