Paratiisilaiset: ”Minne BB-Sampo hävisi?”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan jännittynyt tunnelma, sillä talopäällikkö BB-Sampo on kadonnut mystisesti. Paratiisin asukkaiden herätessä tänä aamuna Sampo oli yön aikana yllättäen hävinnyt makuuhuoneesta.

Osa asukkaista oli huomannut päällikön poissaolon jo yön aikana, mutta he olivat olettaneet miehen olevan vessakäynnillä tai nukkumassa jossain muualla. Tästä syystä BB-Ragnar teki aamulla etsintäkierroksen talossa ja pihamaalla, mutta se oli tulokseton.

Sampon tavarat olivat kuitenkin edelleen tallessa, joten miehen ei uskottu kadonneen talosta lopullisesti. Tilanteeseen tuskastunut Nino ryhtyi maalailemaan erilaisia teorioita tapauksen selittämiseksi, mutta mikään niistä ei tuntunut todennäköiseltä.

BB-Nino lietsoi vielä epäilyjä kertomalla, että Sampo oli eilen valitellut koti-ikäväänsä. Yksi vahvimmista epäilyistä kuitenkin oli, että Sampo olisi yksin saanut luvan mennä yöpymään talon sviittiin. Asukkaat eivät kuitenkaan vielä tiedä pitääkö tämä epäily paikkansa.