Ninon BB-urakka päättyi seksuaaliseen ahdisteluun

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon tämän iltapäivän tapahtumat ovat viimein saaneet selityksen. BB-Nino poistettiin yllättäen talosta hieman kahden jälkeen iltapäivällä. Tuotantoyhtiö ei kertonut syytä poistamiseen, joten verkossa velloivat toinen toistaan hurjemmat huhut tapahtumien syystä.

Hurjimpien huhujen mukaan syynä olisi ollut Ninon eilinen avautuminen Minnalle synkästä salaisuudestaan, johon liittyi tavalla tai toisella murha. Viihdelehti Stara kuitenkin selvitti iltapäivällä viranomaisilta, että nämä huhut ovat perättömiä. Lopulta Sampo paljasti tapahtumien syyn asukkaille.

– Nino on poistettu sen takia, koska se on loukannut mun yksityisyyttä. Tähän päätökseen mä en ole voinut mitenkään vaikuttaa. Nino on kunnossa. Mä en olisi halunnut, että Nino lähtee, mutta se vaan nyt näin päättyi, Sampo sanoi itkien ja päätään käsiinsä painaen.

Talosta poistamiseen on siis seksuaalinen häirintä. BB-Nino puhui talossa useaan otteeseen kiinnostuksestaan Sampoa kohtaan. Eilisissä bileissä mies työnsi kätensä Sampon housuihin vasten tämän tahtoa. Sampo kertoi muille, ettei Ninon lähentely-yritykset loukanneet häntä, vaan hän otti ne vitsillä. Big Brother tulkitsi kuitenkin lähentelyn riittäväksi syyksi talosta poistamiseen.