Koop Arponen : I Love It When I See You Smile

Singlet · Stara.fi

Idols-tähti Koop Arponen julkaisee nyt uuden singlensä nimeltään I Love It When I See You Smile. Kokonaan Koopin omaa käsialaa oleva kappale on ilmava ja raikas popralli, jonka kertosäkeessä on havaittavissa hienoista hittikoukkua.

Brittityylinen kesäinen ralli tuo mieleen muiden muassa Coldplayn hittejä, mikä on katsottava ainoastaan positiiviseksi seikaksi. Kappale tarttuu jossain määrin jo ensimmäisen kuuntelukerran jälkeen, joten hittipotentiaaliakin löytyy. Miehen käheä lauluääni pääsee tässä kappaleessa hienosti oikeuksiinsa, ja tuotantopuolella Leri Leskinen on tehnyt täydellistä työtä, sillä soundeiltaan paketti on hyvin kasassa ja hiottu kohdalleen.

Hienoista ihmetystä aiheuttaa kappaleen alkupuoli, jonka biitti muistuttaa alkaessaan lähinnä euroviisujen discobiisejä. Pian varsinainen kappale pääsee kuitenkin käyntiin ja tunnelma muuttuu tyylikkäämmäksi ja popimmaksi. Arponen on julkaissut jälleen tyylikkään raidan, joka sopii hienosti esimerkiksi radioaaltojen täytteeksi.

Pisteet 4/5