BB-Dana ryntäsi kauhuissaan makuuhuoneesta

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa odotellaan jo kovasti illan suoraa häätölähetystä ja jännitetään sen tuloksia. Aamulla talossa koettiin kuitenkin jännittäviä tunnelmia myös muista syistä. BB-Dana oli nimittäin nähnyt painajaista.

Dana keskeytti aamupäivällä muiden asukkaiden juttutuokiot rynnätessään yllättäen huutaen ulos makuuhuoneesta.

– Mä näin niin hirveetä unta, siis niin hirveetä. Mä en pysty, ihan kamalaa! Mintsin, mä näin ihan kamalaa unta, siis niin kamala, että mä olen vieläkin ihan shokissa, Minnan luo rynnännyt Dana valitti.

Viimein Dana sai koottua itseään sen verran, että pääsi kertomaan mistä oli kyse. Hänen näkemänsä painajainen liittyi hänen ihastukseensa, joka oli unessa pettänyt neitokaista Danan ystävän kanssa.

– Se nainen oli hankkinut mulle pilaantuneita mansikoita ja matoja sisältävää kakkua. Yääk! Sitten menin huoneeseen ja se nainen oli siellä sen mun säädön päällä. Siis se istui alasti sen päällä! Mä olin niin vihanen, mä en ole ikinä ollut niin vihainen. Mä oon vieläkin niin vihanen, Dana vaahtosi.