Teinitähti kiistää sairaushuhut – keikka jäi kesken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu poptähti-näyttelijä Miley Cyrus on ollut viime päivinä sitkeiden sairaushuhujen kohteena. Hänen väitetään nimittäin sairastuneen sikainfluenssaan, mutta tähti itse on kiistänyt väitteet perättöminä.

Huhut saivat alkunsa jo syyskuun lopulla, kun Hannah Montana -televisiosarjan ja elokuvan päätähti joutui lopettamaan konserttinsa kesken. Tämän jälkeen hän on perunut useita muita konserttejaan, mutta ei ole kuitenkaan kertonut tarkemmin peruutusten syytä.

16-vuotiaan Cyrusin vastanäyttelijä Cody Linley kertoi medialle, että Miley olisi paljastanut hänelle pian keskeytyneen konsertin jälkeen, että hän oli sairastunut sikainfluenssaan, KTLA.com uutisoi. Miley ilmoitti kuitenkin tämän jälkeen Us Magazine -lehdelle, että ei ole sairastunut sikainfluenssaan.