Helen Hunt yllätti meikittömänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Helen Hunt tunnetaan lukuisten menestyselokuvien tähtenä. Näyttelijäkaunotar on nyt ikuistettu kuvaan, jonka hän itse haluaisi varmasti haudata mahdollisimman syvälle internetin syövereihin ja katsojien ulottumattomiin.

Eilen hänet nimittäin bongattiin poistumassa joogatunnilta Brentwoodissa, Los Angelesissa. Supertähti kuvattiin ilman meikkejä, mutta lopputulos oli silti varsin pelottava ilmestys kaikessa ryppyisyydessään ja kalpeudessaan. Katso kuva tästä. Onneksi Helen Huntista on liikkeellä satoja parempiakin valokuvia.

46-vuotias amerikkalainen Helen Hunt on toiminut näyttelemisen lisäksi myös ohjaajana ja käsikirjoittajana. Alunperin hän nousi kansainväliseksi tähdeksi supersuositusta Hulluna sinuun -televisiosarjasta. Sittemmin Hunt on tähdittänyt kymmeniä elokuva, joista tunnetuimpiin lukeutuvat muiden muassa Mitä nainen haluaa, Twister ja Cast Away – Tuuliajolla. Hän on naimisissa näyttelijä Hank Azarian kanssa.