BB-Kätlin: ”Syyllinen olo Esan siivoamisesta”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa päivä on taas lähteyt käyntiin leppoisissa tunnelmissa aamiaisen merkeissä. Asukkaista ainoastaan BB-Esa A on keskittynyt talossa kunnolla siivoamiseen, ja yleensä hän joutuukin siivoamaan muiden sotkut niin arkena kuin bileiltoinakin.

Kätlin sivalsi muita suomalaisasukkaita tästä laiskuudesta jo eilisessä suorassa lähetyksessä, jossa hän totesi filippiinien BB-asukkaiden olleen paljon suomalaisia ryhmähenkisempiä ja kaikkien esimerkiksi osallistuneen siivoamiseen. Aamiaispöydässä Kätlin nosti asian jälleen esiin, kun hän oli itse siivonnut taloa jo parin tunnin ajan.

– Suurimmaksi osaksi Esa siivoaa. Mulle tulee tosi syyllinen olo, koska se on siivonnut taas kaiken. Tiskannut ja laittanut ruokaa ja imuroinut ja pessyt lattiat, Kätlin totesi siivotessaan.

Muut asukkaat eivät kuitenkaan ottaneet kommenttia kuuleviin korviinsa, vaan keskustelu siirtyi muiden muassa astronautiksi hakevien vähimmäisvaatimuksiin. Pian Stephania kuitenkin totesi Kätlinille tämän siivonneen taloa jo ”ainakin kolmen tunnin ajan”.