BB-Niko katuu: ”Olin valmis tekemään itsestäni idiootin!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta julkisuuteen tullut, mutta nykyisin pääasiassa chat-juontajana ja suosittuna bloggaajana tunnettu BB-Niko, eli Niko Saarinen, ruotii tänään viihdelehti Staran blogissaan taannoista NipsuTV-nettiohjelmaansa.

Viikonloppuna Niko kirjoitti blogissaan kuinka hän oli menettänyt oman isänsä lähdettyään mukaan Sub-kanavan suosittuun realityohjelmaan. Siitä huolimatta hän ei kadu lainkaan osallistumista Big Brotheriin. Sen sijaan NipsuTV ei jättänyt aivan yhtä hyviä muistoja.

– Siinä asia jota ihan oikeasti kadun. Big Brotheriin meno oli parasta, enkä vaihtaisi sitä koskaan mihinkään vaikka sen hintana sitten olisi se oma isä, Niko kirjoittaa.

Lisäksi Niko käsittelee hieman tarkemminkin kotoaan ympäri vuorokauden lähetettyä suoraa nettiohjelmaa, ja pohdiskelee kuinka pitkälle ihmiset ovat valmiita menemään saadakseen huomiota. Nettilähetys aiheutti paljon kohua, mutta realityjulkkis muistelee aikaa hyvällä.

– Minä itse olin valmis tekemään itsestäni kuukauden ajan täysin idiootin. Järjestin suihinottoa, stirppausta, haukuin julkkiksia ja otin jopa tatuoinnin mitä nyt hieman kadun jälkikäteen. Mutta kuitenkin kuukausi kohua oli myös ihan hyvää aikaa.

blogit.stara.fi/nikosaarinen