Mke Tyson iski paparazzin tajuttomaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nyrkkeilylegenda Mike Tyson on jälleen kunnostautunut nyrkkisankarina. Taannoin myös Kauhea kankkunen -elokuvassa cameo-roolin tehnyt entinen raskaansarjan maailmanmestari tarjosi tällä kertaa nukutuksen paparazzikuvaajalle.

Välikohtaus sattui, kun Mike Tyson oli saapunut Los Angelesin kansainväliselle LAX-lentokentälle tarkoituksenaan nousta koneeseen. Terminaalissa 7 syntyi kuitenkin ennen sitä käsirysy entisen nyrkkeilijän ja häntä kuvanneen paparazzin välille. Lopputulos ei ollut yllätys, sillä kuvaaja jäi hetkessä altavastaajaksi ja päätyi silmänräpäyksessä kanveesiin.

Kasvoihinsa iskun saanut verinen paparazzi kuljetettiin ambulanssila läheiseen sairaalaan saamaan hoitoa ja pahoinpitelystä epäilty Mike Tyson pidätettiin kuulusteluja varten. Poliisi kuulustelee myöhemmin myös kuvaajaa, Access Hollywood uutisoi.