Nainen raivosi hiphop-tähdelle: ”Toivottavasti joku hakkaa sinut!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Chris Brown suorittaa parhaillaan ex-tyttöystävänsä Rihannan pahoinpitelystä saamaansa pitkää ehdonalaista rangaistusta. Mies on ilmoittanut useaan otteeseen julkisesti katuvansa tekoaan syvästi, mutta se ei monille riitä.

Toissailtana Chris Brown oli tapaamassa fanejaan New Yorkin Footaction-liikkeessä järjestetyssä tilaisuudessa. Paikalle oli kuitenkin saapunut myös naisia, jotka protestoivat kovaan ääneen hiphop-artistia vastaan. Brownin poistuessa paikalta naiset huusivat hänelle aivan lähituntumalta.

– V**un hakkaaja, hakkaaja, hakkaaja! Toivon, että joku hakkaa sinut Chris, nainen huusi turvamiesten rauhoitteluista huolimatta.

Tällä kertaa Chris ei langennut provokaatioon, vaan poistui tyynenä paikalta. Katso video tilanteesta tästä tai artikkelin alta.