Katy Perry näyttäytyi meikittömänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu poptähti Katy Perry näyttäytyy yleensä julkisuudessa ainoastaan täydessä tällingissä, eli huolellisesti meikattuna. Nyt hänet on kuitenkin ikuistettu hieman vähemmän ehostettuna ystävänsä syntymäpäiväjuhlissa.

25-vuotias Katy Perry oli eilen juhlimassa Philippe Chow’n synttäreitä Hollywoodin yössä, mutta kuvien perusteella popkaunotar vaikutti varsin väsyneeltä. Se ei olekaan ihme, sillä poppari oli juuri palannut viikonlopun rankalta konserttimatkalta Filippiineiltä.

Näyttelijä Markus Molinarin ja laulaja Ferras AlQaisin seurassa juhlineella Perryllä oli kasvollaan hienoinen ehostus, mikä oli kuitenkin harvinaista, sillä popparia ei ole juuri saatu kuviin ilman täyttä meikkiään. Katso kuvat tästä. Katyn tuore valloitus, poikaystävä Russell Brand ei ollut ilmeisesti mukana juhlissa. Pari viikkoa sitten Katy Perry emännöi onnistuneesti MTV Europe Music Awards -palkintogaalaa Berliinissä.