Michael Jacksonin ”uhrin” isä teki itsemurhan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kesänä edesmennyt poptähti Michael Jackson kärsi viimeisten vuosiensa aikana merkittävästi pedofiliasyytteistä ja niihin liittyvästä oikeudenkäynnistä. Nämä seikat vaikuttivat merkittävästi Jacksonin elämään ja terveyteen, vaikka hänet todettiinkin lopulta syyttömäksi.

Yksi Jacksonia aikoinaan seksuaalisesta ahdistelusta syyttäneistä lapsista oli Jordan Chandler, jonka kanssa poptähti sopi oikeusjutun rahalla ennen asian päätymistä viranomaisille. Sovinnon johdosta Jacksonia ei koskaan saanut syytettä tästä tapauksesta, joten totuutta tapauksesta ei saada ehkä koskaan tietää. Lehtitietojen mukaan Jordan perheineen sai Jacksonilta peräti 20 miljoonan dollarin jättisumman.

Nyt poptähden ”uhrin” isä on kuollut. Amerikkalainen New York Post -lehti uutisoi tänään, että 65-vuotias Evan Chandler teki itsemurhan ampuma-aseella. Kuollessaan isä oli kovissa riidoissa poikansa kanssa, ja Jordan oli hakenut hänelle jopa lähestymiskieltoa vuonna 2006. Lehden saamien tietojen mukaan isä kärsi viimeisinä vuosinaan masennuksesta.