Teinitähti antoi täystyrmäyksen Twilight-leffoille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpien teinitähtien kärkikaartiin lukeutuva ja teinitähdistä eniten tienaava Miley Cyrus on sivaltanut haastattelussa Twilight-elokuvia, joista erityisesti hänen ikätoverinsa pitävät. 16-vuotias laulaja-näyttelijä haukkui leffat radiossa.

Clevelandissa lauantaina konsertoinut Miley Cyrus vieraili ennen keikkaansa paikallisen radioaseman haastattelussa. Samalla häneltä tiedusteltiin mielipidettä ajankohtaisista Twilight-elokuvista, joiden toisen osan ensi-iltaa vietettiin juuri Hollywoodissa kutsuvieraiden merkeissä.

– En ole koskaan nähnyt Twilightia enkä tule näkemäänkään. En usko sellaiseen. En pidä vampyyreistä enkä pidä siitä sudesta, joka hyppää televisioruudustani kun katson televisiota illalla. En halua olla sen kanssa missään tekemisissä. En pidä edes sen t-paidoista tai mistään muustakaan, Miley antoi palaa.