BB-Sampon epäilyt kasvavat: ”Tuija saattaa tietää jotain…”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asukkaat valmistautuvat jo henkisesti tuotantokauden viimeiseen häätölähetykseen. Tällä viikolla kaikki ovat häätöäänestyksessä ja neljä häädetään. Lisäksi taloon viikko sitten salatehtävää suorittamaan tullut BB-Tuija poistuu talosta.

Tuija on joutunut viikon ajan vakuuttamaan asukkaille, että hänet on äänestetty takaisin taloon ja että hän on siten automaattisesti mukana finaalissa. Lisäksi hän ja Isoveli ovat huijanneet, että Tuija saa valita yhden asukkaan suoraan finaaliin. Asukkaat ovat nielleet huijauksen hyvin, mutta jonkin verran epäilyjä on viikon aikana ilmennyt.

Tänään Tuija meikkasi tavoistaan poiketen heti aamulla kunnon juhlameikin. Tämä ehostaminen sai Sampon epäilemään Tuijan tarinaa.

– Onks mulla nyt sellainen tarpeeksi kaunis meikki? Tuija tiedusteli ensin naisilta.

– Tiätsä mitä me ehdotettiin Tuijalle? Että sillä vois olla pokkaa istua täällä illalla verkkarit jalassa, kun ei se ole kummiskaan tänään mihinkään lähdössä, BB-Aso totesi.

– Vai lähteekö?  Tuija saattaa tietää jotain, kun miksi se muuten olisi laittanut noin hirveet meikit päälle, Sampo epäili Tuijaa.

Toni ei kuitenkaan uskonut Sampoa, vaan epäili Tuijan olevan ainoastaan epävarma omasta kohtalostaan illan lähetyksessä.

– Mä en usko että se tietää, mutta että sillä on itselläkin se pelko, että se voi ehkä joutua lähtemään. Et se ei ole varma siitä, Toni vastasi.

Tämän jälkeen makoilu makuuhuoneen sängyssä jatkui ja keskustelu siirtyi Sampon kommentteihin aasialaisista naisista. Danan mukaan mies oli haukkunut aasialaisia rumiksi, mutta Sampo oli asiasta eri mieltä. Pian Tuija syyttikin jo Asoa Kätlinin seksuaalisesta ahdistelusta.