BB-talon pihamaalla kutsumaton vieras – Kätlin tarjosi syötävää

Big Brother · Elina Sipiläinen

Big Brother -talon finaaliviikon hiljaiseen tiistai-iltaan tuli hetki sitten hieman säpinää, kun talon ikkunan taakse ilmestyi yllättävä vieras. BB-Kätlin huomasi ensimmäisenä terassilla vaeltavan ihka elävän hiiren. Sohvaryhmän ääressä istuskelleet finalistit lähtivät välittömästi ulos terassille ihmettelemään eläintä.

Varsinkin Kätlin oli erittäin innoissaan pikkuvieraasta ja meinasi jopa ottaa eläimen käteensä. BB-Esa varoitti naista hiiren todennäköisesti purevan, jos sitä yritti ottaa kiinni. Kätlin kiirehti BB-talon keittiöön hakemaan juustoa, jonka hän sitten varovaisesti asetteli terassin nurkassa kyyhöttävän hiiren eteen.

– Oi, kuin söpö. Älä pelkää, mä annan sulle juustoa. En mä tapa sua, Kätlin leperteli hiirelle.

Kätlin nimesi hiiren BB-hiireksi ja kertoi antamansa juuston olleen vähärasvaista, joten jo valmiiksi pulleanoloinen hiiri ei pääsisi lihomaan lisää. Asukkaat katselivat vielä hetken, kuinka hiiri alkoi nakertaa saamaansa juustonpalaa. Talon miehet saivat pian kuitenkin suostuteltua Kätlinin jättämään hiiren rauhaan ja finaalinelikko palasi sohvaryhmän ääreen jatkamaan keskustelujaan.