Suosikkisarjan tähti tuli kaapista – fanit tyrmistyivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aikoinaan ympäri maailmaa supersuositun Perhe on paras -televisiosarjan päätähtiin kuulunut näyttelijätär Meredith Baxter on tullut kaapista. Sarjassa perheenäiti Elyse Keatonia näytellyt Baxter kertoi televisio-ohjelman haastattelussa olevansa lesbo.

– Olen lesbo, ja tulin siitä itse tietoiseksi vasta myöhemmällä iällä, Meredith Baxter kertoi NBC-kanavan Today-ohjelman haastattelussa tänään.

62-vuotias Baxter kertoi myös seurustelleensa naisen kanssa nyt neljän vuoden ajan. Vasta yli 50-vuotiaana tiedostettu lesbous on aiheuttanut hämmennystä tähden lähipiirissä.

– Jotkut ihmiset kysyvä, että elinkö minä aiemmin valheessa? Ja tiedättehän, että se ei pidä lainkaan paikkaansa. Olen tiennyt lesboudestani vasta seitsemän vuoden ajan.

Meredith Baxterin faneille tieto lesboudesta tuli shokkina, sillä hän on ollut jo kolme kertaa naimisissa ja hänellä on yhteensä viisi lasta. Yksi aviomiehistä oli David Birney, hänen vastanäyttelijänsä Bridget Loves Bernie -televisiosarjasta. Näyttelijätär ei ole kommentoinut miten hänen läheisensä ovat suhtautuneet yllättävään tietoon lesboudesta.