Lindsay Lohan ikuistettiin ilman meikkiä

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan on viime vuosina ollut otsikoissa lähinnä päihdeongelmiensa ja juhlimisensa merkeissä. 23-vuotias Lohan nähdään julkisuudessa yleensä raskaassa meikissä, mutta keskiviikkona Los Angelesista paparazzien yllättämäksi joutunut tähti oli liikkeellä täysin meikittä.

Meikitön Lohan näyttää paparazzien ottamissa kuvissa yllättävän nuorelta. Iloisesti kuvissa hymyilevä tähti on valokuvissa kuin kuka tahansa parikymppinen nuori nainen. Katso kuvat tästä.

Lohan aloitti uransa jo lapsena esiintymällä lapsimallina mainoksissa. Tähti on viime vuodet laskusuunnassa olleella urallaan ehtinyt näytellä useissa elokuvissa sekä televisiosarjoissa. Musiikkiurallaan Lohan on julkaissut kaksi albumia vuosina 2004 sekä 2005. Tähden kolmas albumi on määrä julkaista ensi vuoden puolella.