Julkkisten yököttävimmät suudelmat listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin keskustelupalstoilla ihmeteltiin, kuinka Suomen Unelmien poikamies suuteli voittajakandidaatteja tunkemalla kielensä kaunotarten suuhun lähikuvissa. Nyt Hollywoodissa on listattu sikäläisten julkkisten yököttävimmät suudelmat.

Listan ykkösenä on itseoikeutetusti Paris Hilton ja hänen on-off -poikaystävänsä Doug Reinhardt, jonka kieli teki maaliskuussa unelmienpoikamiehet auton takapenkillä. Toiseksi sijoittui Jessica Simpsonin ja hänen poikaystävänsä Tony Romon synttärisuudelma vuodelta 2008 ja kolmanneksi Tom Cruisen ja Katie Holmesin kuolan vaihtaminen kesäkuulta 2005. Katso koko lista kuvineen tästä.

Viiden yököttävimmän suudelman joukkoon mahtuivat myös Jessica Alban ja Cash Warrenin uudenvuoden kuherteli vuodelta 2007 ja realitypariskunta Spencer Prattin ja Heidi Montagin suudelma toissakesältä.