Onko tämä tosiaan 46-vuotias näyttelijäkaunotar?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Helen Hunt tunnetaan lukuisten menestyselokuvien tähtenä ja Hollywood-kaunottarena. Näyttelijäkaunotar on nyt kuitenkin ikuistettu kuviin, jotka hän itse haluaisi varmasti haudata mahdollisimman syvälle internetin syövereihin ja katsojien ulottumattomiin.

Helen Hunt kuvattiin hänen viettäessään leppoisaa iltapäivää rantapuistossa ystäviensä kanssa. Meikittömänä, ryppyisenä ja kalpeana päivää paistatellut tähti oli suorastaan karmaiseva näky verrattuna muutaman vuoden takaisiin valokuviin. Katso kuvat tästä.

46-vuotias amerikkalainen Helen Hunt on toiminut näyttelemisen lisäksi myös ohjaajana ja käsikirjoittajana. Alunperin hän nousi kansainväliseksi tähdeksi supersuositusta Hulluna sinuun -televisiosarjasta. Sittemmin Hunt on tähdittänyt kymmeniä elokuva, joista tunnetuimpiin lukeutuvat muiden muassa Mitä nainen haluaa, Twister ja Cast Away – Tuuliajolla. Hän oli aiemmin naimisissa näyttelijä Hank Azarian kanssa vuosina 1999 – 2000.