Näyttelijätär Katherine Heigl pelasti 12 koiran hengen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin The Ugly Truth -komediaa tähdittänyt Hollywood-kaunotar Katherine Heigl on kunnostautunut viime aikoina myös eläinsuojelun rintamalla. Nyt hänen järjestönsä on pelastanut jälleen 25 koiran hengen.

Suosikkinäyttelijä adoptoi koirat löytöeläinten tilapäissuojasta Los Angelesista, josta ne olisi viety seuraavaksi tapettavaksi. Kaksitoista chihuahuaa nukutettiin ja lastattiin lentokoneeseen. Tämän jälkeen ne kuljetettiin tuhansien kilometrien päähän New Hampshireen, kokonaan toiselle puolelle Yhdysvaltoja, People-lehti kertoo.

Jason Debus Heigl Foundation maksoi operaatiosta 25.000 dollaria, eli yli kaksituhatta per koira. Koirat lennätettiin ensin Los Angelesista Bostoniin, josta ne kuljetettiin maateitse perille. Lähiaikoina koiria ryhdytään sijoittamaan uusiin koteihin.