Katie Price talutettiin ympäripäissään ulos baarista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Avioeronsa myötä kansansuosionsa pohjamutiin polkenut povipommi Jordan, eli Katie Price, pyysi lehtitietojen mukaan toissa viikolla ex-miestään Peter Andrea yrittämään uudelleen suhdetta. Tämä kuitenkin kieltäytyi ja ilmoitti samalla ettei koskaan enää ota häntä takaisin.

Realityohjelmansa pari viikkoa sitten Australiassa kesken jättänyt glamour-malli palati muutama päivä sitten Britanniaan, ja toissailtana hän oli päästämässä hieman paineita Lontoon yössä. Tuttuun tapaan viina maistui siinä määrin, että Katie ajautui örvellysvaihteelle ja jouduttiin taluttamaan ulos baarista. Katso kuvat tästä.

Jotkut viihdemediat ovatkin nyt kuitenkin epäilleet, että povipommi olisi ollut niin sanotusti teinikännissä, eli ainoastaan näytellyt vahvasti juopunutta. Hänen tekemistensä päätavoitteena on nimittäin muutenkin ollut viime aikoina julkisuuden maksimointi keinolla millä hyvänsä.