Ashley Greenen asu kuin saunapyyhe

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-elokuvan kaunotar ja Megan Foxin manttelinperijäksi nimetty Ashley Greene on noussut nakukuviensa jälkeen julkkiskaunottarien A-sarjaan ja neitokaisella pitääkin nykyisin kiirettä jokapäiväisten julkkisjuhlien parissa. Eilen hän osallistui Sherlock Holmes -elokuvan ensi-iltaan.

Maxim-lehden kannessa parhaillaan poseeraava kaunotar oli pukeutunut tällä kertaa julkkisjuhliin mielenkiintoiseen asuun, joka muistutti lähinnä valkoista saunapyyhettä. Pikaisesti katsottuna neitokaisen olisi nimittäin voinut luulla käväisseen täysissä meikeissä lauteilla ja sen jälkeen piipahtaneen punaisella matolla. Katso kuvat tästä.

Viihdelehti Starassa julkaistiin tänään videona tunnelmia Sherlock Holmes -elokuvan Lontoon ensi-iltajuhlista. Katso video tästä. Aiemmin marraskuun lopulla Twilight-tähti kuvattiin The Late Night Show With David Letterman -ohjelman vieraana asussa, joka oli tyylikäs viimeksi 90-luvun alussa. Katso kuvat tästä. Räikeänpunaiseen jakkuun ja housuihin sekä mustavalkoraidalliseen kauluspaitaan pukeutunut kaunotar ei ollut ohjelmassa aivan parhaimmillaan.