Huippumalli Anna Vyalitsyna esitteli bikinipeppunsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi monista venäläissyntyisistä mallikaunottarista on Anna V, eli Anne Vyalitsyna, joka on tehnyt jo vuosien ajan menestyksekästä malliuraa. Siitä huolimatta jäänyt vielä varsin vähälle huomiolle viihdelehdistössä. Alkaneen vuoden aikana asiaan on kuitenkin mahdollisesti tulossa muutos.

Nyt Anna V on nimittäin ikuistettu monien muiden supertähtien tapaan nauttimassa aurinkoisesta lomapäivästä Miami Beachin rannalla. Kaunotar nähdään pärskimässä rantavedessä luonnollisesti bikineissä, joihin ei tosin ole juuri kangasta tuhlattu. Katso kuvat tästä.

23-vuotias venäläissyntyinen mallikaunotar Anna V, koko nimeltään Anne Vyalitsyna, on mallimaailmassa vielä suhteellisen tuntematon nimi, vaikka hän on poseerannut Sports Illustrated -lehden maineikkaassa uimapukunumerossa jo viitenä vuotena peräkkäin. Lääkäriperheen lapsi aloitti malliuransa jo 15-vuotiaana oltuaan mukana Pietarissa järjestetyssä MTV-kanavan mallikilpailussa. Anna V voitti kilpailun ja muutti pian Pariisiin ja sieltä New Yorkiin. Sittemmin hän on poseerannut lukuisten muotilehtien kuvissa ja muotimerkkien kampanjoissa. Lisäksi hänet on nähty Alanis Morrissetten Out Is Through -musiikkivideossa. Vuonna 2009 hän juoksi New Yorkin maratonin.