Lara Stone nakuilee estottomasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Lara Stone on ollut suhteellisen vähän kohuotsikoissa, mutta hänet on nähty useaan nakuilemassa otteeseen muiden huippumallien kanssa. Viimeksi hän poseerasi alastomana Love-lehden sivuilla yhdessä Naomi Campbellin ja Kate Mossin kanssa.

Nyt Lara Stone poseeraa vuorostaan omassa artikkelissaan maineikkaan Interview-lehden maaliskuun numeron sivuilla. Kevätmuodille omistetun lehden estottomissa kuvissa hänet nähdään keikistelemässä sekä täysin alastomana että asuissa, jotka eivät nekään juuri intiimejä ruumiinosia peittele. Katso kuvat tästä.

26-vuotias hollantilaissyntyinen Lara Stone sai ensimmäisen mallisopimuksen jo kaksitoistavuotiaana. Kolme vuotta myöhemmin hän osallistui Elite Model Look -mallikilpailuun, josta mallitoimiston johto bongasi hänet Eliten listoille. Laran ura lähti kuitenkin varsinaiseen kiitoon vasta vuonna 2006, kun hänet kiinnitettiin Givenchyn mainoskasvoksi. Sittemmin hän on poseerannut lähes kaikkien kuviteltavissa olevien muotimerkkien näytöksissä.