Martina Aitolehden tatuoinnille nauretaan maailmalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tatoinnit ovat nostaneet viime vuosina selvästi suosiotaan aikaisemmasta, kun lukuisat supertähdet ovat näyttäneet esimerkkiä tatuointien ottamisessa. Esimerkiksi Rihanna, Angelina Jolie ja Megan Fox lukeutuvat todellisiin tatuointifaneihin, joilla on ihollaan jo lukuisia kuvia ja määrä kasvaa koko ajan.

Edellä mainitut tähdet ovat kuitenkin säästyneet noloilta kirjoitusvirheiltä tatuoinneissaan. Suomessa on vielä suhteellisen tuoreessa muistissa Martina Aitolehden taannoinen kirjoitusvirhe hänen tatuoinnissaan. Samasta syystä oli äskettäin otsikoissa myös Hollywood-tähti Hayden Panettiere. Verkossa on listattu tavisten ottamien tatuointien noloimpia kirjoitusvirheitä. Katso lista kuvineen tästä.

Suomalaisittain mielenkiintoista on lähinnä se, että samaisen artikkelin yhteyteen on kuluvan vuoden tammikuussa lisätty myös edellä mainittu Martina Aitolehden tatuointi, jonka hän on sittemmin päättänyt peittää uudella tatuoinnilla. Nyt suositussa verkkopalvelussa nauretaan siis myös suomalaisjulkkiksen tatuoinnin nololle kirjoitusvirheelle. Katso Martinan kuva tästä tai alta.

Martina Aitolehti tatuointi