Älä käynnistä PlayStation 3 -konsoliasi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sonyn suosituissa PlayStation 3 -pelikonsoleissa on havaittu vakava ongelma, joka voi muiden muassa kadottaa konsolliin tallennettuja tietoja ja vaikeuttaa sekä verkko- että yksinpelaamista.

Sony selvittää parhaillaan maailmanlaajuista ongelmaa, ja asian selviämiseen saakka pelikonsoleiden käynnistämistä on hyvä välttää varmuuden vuoksi. Vielä ei ole varmaa tietoa johtuuko eilen ilmennyt ongelma pelikonsoleiden viasta vai esimerkiksi PlayStation Networkista, mutta syylliseksi epäillään kalenteribugia, Digitoday uutisoi tänään.

Tämän hetken tietojen mukaan ongelma koskee kuitenkin mahdollisesti vain vanhempia PS3-konsoleita, eikä uudempaa slim-mallia. Aiheesta käydään parhaillaan aktiivista keskustelua KonsoliFIN-sivustolla.