Televisiotähti masturboi itsensä hengiltä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen televisiotähti Kristian Digby on menehtynyt 32-vuotiaana. Hänen lopullista kuolinsyytään selvitetään parhaillaan, mutta Daily Mail -lehden mukaan näyttää siltä että hän masturboi itsensä hengiltä.

Poliisina työskentelevä entinen elämänkumppani löysi BBC1-kanavan To Buy Or Not To Buy -juontajana tunnetun Kristian Digbyn Itä-Lontoon Newhamissa sijaitsevasta asunnosta maanantaina aamulla hieman ennen kahdeksaa. Tämän hetken tietojen mukaan sängyllään maannut Digby olisi kuristunut vahingossa hengiltä vyöllä ja muovipussilla harrastaessaan sooloseksiä.

Hapenpuute lisää seksuaalista nautintoa, mutta itsensä kuristaminen ilman valvontaa on erittäin vaarallista. Samalla tavalla menehtyi viime kesänä myös suosittu Hollywood-tähti David Carradine, joka hirtti itsensä vahingossa naulakkoon lomaillessaan Bangkokissa.