Sandra Bullock tyrmistyi palkinnostaan – ura vaarassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka Hollywood-tähti Sandra Bullock on historian ensimmäinen nainen, joka voi saada samaan aikaan pystit sekä surkeimmasta että parhaasta naispääosasta. Nyt tuo tilanne on askeleen lähempänä, kun hänet ”palkittiin” eilen Razzie-pystillä surkeimmasta naispääosasta. Oscar-pystin kohtalo selviää puolestaan ensi yönä Suomen aikaa.

Sandra Bullock sai eilen Razzien roolityöstään elokuvassa All About Steve. Oscar-mittelössä hän on sen sijaan ehdolla parhaan naispääosan palkinnon saajaksi roolityöstään elokuvassa The Blind Side. Merkittävää siviilirohkeutta osoitti se, että Bullock saapui henkilökohtaisesti noutamaan Razziensa, mihin monet muut tähdet eivät ole rohjenneet. Bullock jakoi tilaisuudessa Razzie-tuomaristolle kyseisen elokuvansa DVD-versioita, koska hän ei uskonut heidän katsoneen elokuvaa. Lisäksi hän sivalsi tuomaristoa valinnastaan ja totesi uransa olevan vaarassa valinnan myötä.

Bullockin lisäksi surkeimmasta miespääosasta palkittiin koko The Jonas Brothers -yhtye heidän dokumentistaan. Vuoden surkeimmasta miessivuosasta Billy Ray Cyrus elokuvasta Hannah Montana. Naissivuosan kyseenalaisen palkinnon sai Sienna Miller roolistaan G.I. Joe -elokuvassa. Varsinainen palkintorohmu oli Transformers: Revenge Of The Fallen, joka palkittiim vuoden surkeimpana elokuvana sekä vuoden surkeimmasta käsikirjoituksesta ja ohjauksesta.

Viihdelehti Stara tapasi taannoin Sandra Bullockin New Yorkissa. Haastattelun voi lukea tästä.